Диня Пьель Де Сапо (Piel de Sapo) – в дослівному перекладі «жабья шкіра», вона так названа за схожість забарвлення плодів.
Це рідкісний сорт родом з Канарських островів, з характерною нерівній темно-зеленого кольору з жовтими смужками і «тріщинами».
Солодкі плоди досягають діаметра 20 див і ваги 2 кг
Смак освіжаючий, соковитий, дуже солодкий.
М'якоть дині щільна, від блідо-зеленого до кремового кольору.
Подібно Царівну – жабу, вона скине шкіру, і під нею виявиться чудова солодка, соковита, ароматна м'якоть білого кольору з рожево-оранжевими відтінками.
Спелая дыня по вкусу напоминает подтаявшее мороженое.
У дынь Пьела де Сапо только один минус – они слишком долго дозревают. Нужно обязательно дождаться, чтобы они сами стали слегка мягковатыми, а «попка» стала более мягкой, и чтобы появился аромат. Тогда дыня будет спелой и вкусной!
Иногда эти дыни становятся мягкими, ароматными и вкусными еще будучи зелеными, а иногда когда полностью пожелтеют.
Потребление
Дыню Пьел Де Сапо рекомендуется употреблять в свежем виде, а также использовать для приготовления фруктовых салатов, закусок и десертов.
Цей сорт дині високо цінується за чудові смакові якості та тривалий термін зберігання, тому в Європі цю диню часто називають «Santa Claus melon» (диня Діда Мороза) за її здатність зберігатися до 1,5 місяців до Різдва.
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Торговельна Марка | ТМ КОУЕЛ |
- Ціна: 6,10 ₴
- Мінімальне замовлення: 10 шт.