Цей салат належить до сімейства Валеріанових – самий ранній вид кулінарної зелені навесні.
Варто зійти останньому снігу, як відразу з'являються кущики корну – дрібна розетка з невеликих темно-зелених овальних листочків (відкритий грунт).
Вегетаційний період 70 днів. Рослина холодолюбивое. Морози додають листю корна аромату і насиченості смаку.
Пояснити смакові характеристики дуже складно: у різних стравах корн унікально доповнює його. Наприклад, посилює післясмак у цитрусових салати, м'ясні страви – відтіняє смак м'яса, в бутерброді – додає приємну гірчинку і горіховий аромат...
Зростаюче рослина не піддається впливу шкідників і захворювань.
Відмінно транспортується.
Сорт VERDE DE KAMBRAI/ВЕРДЕ ДЕ КАМБРАЙ підходить для цілорічного вирощування в закритому грунті.
Корн (польовий салат, маші, рапунцель) – смачна добавка в будь-яку страву, причому використання корна не обмежується кулінарією: медицина активно використовує листя корна для приготування різних ліків зовнішнього і навіть внутрішнього застосування!
Для тривалого зберігання використовують "вакуумний" спосіб – тоді зелень дуже довго зберігає аромат, так і корисні якості.
Унікальний джерело вітамінів – Корн салат Верде де Камбрай – може виростити навіть початківець фермер!
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Торговельна Марка | ТМ КОУЕЛ |
- Ціна: 5,20 ₴
- Мінімальне замовлення: 10 шт.