Мікрозелень Рукола цінується за своєрідне поєднання ефірних масел, вітамінів, каротину і мінеральних речовин. Паростки руколи - природне джерело йоду і вітаміну С.
Вельми інтенсивно впливає на обмін речовин в організмі, сприяє виведенню холестерину та підвищення рівня гемоглобіну. Ароматна і легкий горіхово-гірчичний смак роблять її популярною в якості пікантного гарнір до м'ясних, рибних страв, як добавки в салати з овочів, фруктів, сиру, морепродуктів.
Мікрозелень призначена для вирощування круглий рік.
В рослинах, які перебувають на етапі мікрозелені, від 4 до 40 разів більше поживних речовин, ніж у дорослому рослині. До формування першої пари листків проросток одержує все, що йому потрібно, з насінини. Мікро і макроелементи в зародках рослин засвоюються набагато краще, ніж при вживанні в їжу насіння (крупи і боби у вигляді каш, висушених і перемелених спецій), але набагато менш калорійні. Дослідження мікрозелені показали, що концентрація вітаміну С в стеблах до появи зрілих листків просто зашкалює!
По суті, мікрозелень містить ті ж корисні речовини, що і повнорозмірні рослини, тільки в більш концентрованому вигляді, і ви отримаєте вибух смаку, більш сильний і чистий, ніж це буває при зборі повнорозмірною зелені. Зрізайте рослини крихітними, і отримуйте воістину розкішний інгредієнт для салатів.
- Ціна: 15,10 ₴
- Мінімальне замовлення: 2 шт.