Цикорій кавовий кореневої
Для приготування напоївЦикорій – висока багаторічна трав'яниста рослина до 1,5 м заввишки, має товстий м'ясистий довгий стрижневий корінь. Цикорій кореневий вирощують з метою отримання сировини (коренеплодів) для приготування напоїв і спиртів. Коріння його містить більшу кількість інуліну, ніж коріння дикорослого цикорію. Час посадки - з кінця березня до серпня (на розсаду - березень-квітень; у відкритий грунт - травень, коли грунт прогріється до 8 ... 10 ° С). Перед посівом насіння, ґрунт глибоко розпушити, потім трохи закоткувати. Для формування нормального коренеплоду необхідно 3-4 місяці.
Характеристики
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Торговельна Марка | ТМ SEEDERA |
Інформація для замовлення
- Ціна: 4,90 ₴
- Мінімальне замовлення: 2 шт.